Magic News

Jennifer Lopez a fost declarată Fashion Icon la New York

CFDA (The Council of Fashion Designers of America) a desemnat câștigătorii CFDA Fashion Awards 2019, în cadrul unei gale găzduită de The Brooklyn Museum din New York.

Printre câştigătorii acestui an s-a aflat si Jennifer Lopez, desemnată Fashion Icon şi premiată  pentru apariţiile sale atât de glam de pe covorul roşu. Starul face senzaţie încă din anul 2000 când a sosit la Grammy Awards într-o rochie cu un decolteu ameţitor, care a dus la crearea Google Images.  

Atunci ea şi-a făcut apariţia la braţul lui Puff Dady, iubitul ei, şi purtând o rochie verde Versace, pe care nimeni nu o poate uita. Abia în 2015, Google a dezvaluiţ că Jennifer a dus la crearea Google Images, deoarece internauţii doreau mai mult decât texte. “A fost cea mai populară căutare.”  

În vârsă de 49 de ani, Jennifer Lopez primeşte acest premiu după ce în anii trecuţi trofeul a intrat în posesia unor celebrităţi precum Naomi Campbell, Rihanna, Lady Gaga, Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman sau Beyoncé.

“Stilul lui Jennifer Lopez este îndrăzneţ, fără greşeli şi memorabil. Designerii adoră să o îmbrace atât pe scenă cât şi în afara ei.”

De data aceasta, Jennifer şi-a fact apariţia într-o creaţie orange, o fustă amplă şi o helancă scurtă, care i-a lasat la vedere abdomenul tonifiat, rezultat al activităţii fizice pe care o face zilnic. Rochia sa, precum şi costumul purtat de iuitul ei Alex Rodriguez, care a însoţit-o, au fost create de Harry Winston.