Magic News

Imagini de la banchetul de stat dat în onoarea lui Donald Trump. Cum au apărut Kate Middleton şi Melania Trump

Vizita lui Donald Trump în Regatul Unit este considerată cea mai scumpă din istoria Marii Britanii, aceasta ridicându-se la peste 40 de milioane de lire, iar costurile vor fi suportate în cea mai mare parte de gazde.

La sosirea sa la Londra, Donald Trump a fost primit la Palatul Buckingham de Regina Elisabeta a II-a, iar seara, familia regală britanică a oferit un dineu în cinstea oaspetelui american.

Regina Elisabeta a II-a, Prinţul Charles, Prinţul William şi Kate Middleton au fost prezenti la acest eveniment, în timp ce Meghan Markle, care a devenit mamă pentru prima dată, la începutul lunii mai, nu a onorat dineul.

În urmă cu 3 ani, Meghan nici nu voia să audă de posibilitatea ca Trump să conducă America, lucru care l-a înfuriat pe preşedintele american în timpul unui interviu recent pentru “The Sun”, când a calificat-o “impertinentă” pe Meghan pentru această afirmaţie. Începută sub semnul acestei declaraţii, vizita lui Donald Trump continuă însă după programul obişnuit, iar dineul de Stat a fost ocazia perfectă pentru doamne să strălucească.

Regina Elisabeta a II-a, Camilla Parker, Kate Middleton şi Melania Trump au ales rochii preţioase de culoare albă, accesorizate cu bijuterii fabuloase şi au rivalizat în eleganţă.

Femeile din familia regală britanică poartă adesea alb la banchetul de stat, pentru a-şi scoate în evidenţă eşarfele. De asemenea, rochiile lor ar putea avea un mesaj ascuns. Ele s-ar fi putut alia astfel cu femeile din Congresul american care au purtat alb în timpul discursului lui Donald Trump din luna februarie pentru a arăta că luptă pentru drepturile femeilor.

 Dacă pe timpul zilei, Melania a ales o ţinută chic Dolce&Gabbana, amintind de stilul discret şi elegant al lui Lady Di, seara a apărut într-o rochie Dior Couture, care ne-a purtat cu gândul la aceea purtată de Jackie Kennedy, în vizita sa la Londra alături de John Kennedy, în 1961.

La rândul său, Kate Middleton a arătat ireproşabil într-o rochie Alexander McQueen accesorizată cu celebra tiara Diana. Ducesa de Cambridge a fost o apariţie pur şi simplu regală, ea purtând însemnele coroanei britanice, inclusiv eșarfa albastră pentru prima dată, care simbolizeaza rolul său ca membru al Ordinului Victorian Regal.