Magic News

Conflict la nivel înalt: Donald Trump ar fi jignit-o pe Meghan Markle

Într-un mesaj publicat pe Twitter, preşedintele american Donald Trump neagă că ar fi numit-o “obraznica” pe Meghan Markle, soţia Prinţului Harry.

Afirmaţia a fost însă făcută într-un interviu pentru ziarul The Sun, care a înregistrat momentul şi l-a făcut public.

Donald Trump este invitat astăzi la Paltul Buckingham unde se va întâlni cu o parte din familai regală britanică, iar în interviul acordat ziarului The Sun a vorbit despre Brexit, dar şi despre criticile pe care Meghan Markle, cetăţean american, i le-a adus în 2016.

 “Nu ştiam că a fost obraznică. Sper că acum este OK. Sunt sigur că se va descurca excelent (ca membră a familiei regale, n.r). Va fi foarte bună”. 

Actriţa din “The Suits” a fost invitată în 2016 în emisiunea “The Nightly Show with Larry Wilmore” şi l-a calificat pe Trump drept misogind, declarând că se va muta în Canada dacă el câştigă alegerile. Meghan nu şi-a ascuns nici susţinerea pentru Hillary Clinton.

Donald Trump a încercat acum să repare ce se mai poate repara, pentru ca vizita sa în Marea Britanie să nu debuteze într-un mod tensionat:  “Nu am numit-o niciodată pe Meghan Markle “obraznică”. Este o invenţie a publicaţiilor care răspândesc ştiri false! Îşi vor cere scuze CNN, NYT şi aţii? Mă îndoiesc!”. 

Meghan Markle este foarte iubita în Regatul Unit, iar Donald Trump nu este la prima polemică de acest fel, preşedintele american fiind recunoscut pentru declaraţiile sale controversate.