Magic News

Horia Brenciu şi Irina Baianţ, la Magic FM - Despre “My Fair Lady”, musicalul perfect în care “Te iubesc” pluteşte pe scenă

Horia Brenciu şi Irina Baianţ, care joacă împreună în musicalul ”My Fair Lady”, au fost invitaţi la Magic FM.

“My Fair Lady” este considerat musicalul perfect, datorită vocii perfecte a Irinei şi prezenţei perfecte a lui Horia Brenciu, după cum au declarat cei doi artişti care sunt Harry Higgins şi Eliza Doolittle în această producţie regizată de Răzvan Ioan Dincă.

Musicalul se joacă din1956 pe Broadway, iar pe 6 iunie, varianta românească poate fi văzută la Sala Palatului. “Horia este un uragan. La început nu am ştiut cum o să ne înţelegem. Am rămas extrem de uimită să găsesc un om extraodinar de profesionist, foarte implicat, citind lucruri, interesându-se foarte mult despre roman, despre Harry, despre Eliza. Până la urmă lucrurile au mers foarte bine. Ne şi completăm foarte bine vocal.”, a declarat Irina.

Horia a dezvăluit momentul când a văzut-o prima dată pe Irina, câştigătoarea a 60 de concursuri de canto. Era la “Vocea României”. “Îl felicit aici public pe Tudor Chirilă pentru momentul cu . A fost prima dată când la televizor am văzut-o pe Irina şi, dincolo de voce, care e una fabuloasă, mi-am dat seama că are o actorie foarte sinceră, naturală. Firescul este foarte greu de atins pe scenă. Din momentul acela am vrut să colaborez cu ea”.

Spectacolul a fost jucat până acum la Băneasa, iar pe 6 iunie va fi prezentat la Sala Palatului. “Va fi un alt fel de My Fair Lady”, a promis Horia Brenciu.

Alături de cei doi, din distribuţie mai fac parte Anca Ţurcaşiu, Ernest Fazekas, Ecaterina Ladin din “Las Fierbinţi”, cărora li se alătură un cor fabulos.

Irina Baianţ a declarat ca Horia este foarte exigent, inclusiv la repetiţii, în timp ce artistul a declarat: “Îmi place foarte mult să pot să fiu altcineva. Eu sunt mult mai nebun. Harry este mai cu picioarele pământ. Eu iubesc femeile. El le detestă. Acest musical nu îl are pe "te iubesc" . Însă acest "te iubesc" pluteşte pe scenă.”