Magic News

Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio i-au adus un omagiu emoţionant lui Luke Perry, colegul lor din “Once Upon a Time in Hollywood”

Aflaţi la primul lor film împreună, lungmetrajul “Once Upon a Time in Hollywood”, Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio au fost prezenţi la Festivalul de film de la Cannes alături de regizorul Quentin Tarantino pentru a-si prezenta pelicula.

Cei doi actori celebri au acordat un interviu revistei “Esquire” în care au vorbit despre Luke Perry, colegul lor din distribuţie, care a murit în luna martie, înainte de lansarea filmului.

DiCaprio a povestit că a fost extrem de entuziasmat de ideea de a juca alături de Luke Perry, starul din serialul “Beverly Hills”.

„Am ajuns acolo cu prietenul meu Vinny, care joacă de asemenea în film și amândoi am avut fluturi în stomac: <Doamne, uite-l pe Luke Perry>.

În acelaşi timp, Brad Pitt spune că practic a urlat: „That’s Luke f**king Perry!”. Eram ca niște copii ajunși în magazinul de dulciuri, pentru că în tinerețea noastră, Beverly Hills, 90210 era cel mai cool lucru din lume. Am fost foarte entuziasmat că am putut să joc altături de el.”

Mort în luna martie din cauza unui AVC, Luke Perry le-a făcut o impresie extraordinară celor doi actori: “Era un om incredibil de umil, de prietenos și de dedicat. Am apucat să vorbim de câteva ori, am avut niște conversații incredibile.”

În “Once Upon A Time” ar fi trebuit să joace şi celebrul actor Burt Reynolds, Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio întâlnindu-l la repetiţii, unde au citit împreună scenariul  Din păcate, Burt a murit anul trecut, în luna septembrie, însă Brad Pitt se bucură că a avut ocazia să îl cunoască, el amintindu-şi cât de mult îi plăcea de Reynolds în perioada copilăriei.