Magic News

Arnold Schwarzenegger a fost atacat în Africa de Sud. Cine a avut curajul să îl lovească pe Terminator

Fostul actor Arnold Schwarzenegger a avut parte de una dintre cele mai neplăcute experienţe, fiind atacat în timpul unei vizite în Africa de Sud.

Aflat la a 4-a ediţie Arnold Classic Africa, un concurs de bodybuilding şi de sporturi de contact, politicianul republican a fost lovit puternic în spate, însă a continuat să transmită pe Snapchat.

La 71 de ani, Arnold este într-o formă fizică foarte bună, fapt ce i-a permis să nu resimtă prea mult această lovitură neaşteptată.

El şi-a asigurat fanii că este bine şi a mărturisit că iniţial nu si-a dat seama că a fost lovit, crezând că a fost împins de fani, aşa cum i se întâmplă adesea.

“Vă mulțumesc pentru grijă, însă totul este în regulă. Am crezut că sunt îngrămădit de mulțimea de fani, ceea ce mi se întâmplă foarte des. Mi-am dat seama ce s-a întâmplat, de fapt, doar după ce am văzut înregistrarea video, ca și voi. Sunt doar fericit că idiotul nu mi-a întrerupt transmisia de pe Snapchat”, a scris Arnold Schwarzenegger, pe Twitter.

Bărbatul care l-a lovit a fost imobilizat de gărzile de corp ale lui Arnold, individul fiind cunoscut pentru astfel de acţiuni.