Magic News

Cannes 2019: Celebrităţi pe covorul roşu la Gala de deschidere

“C’est parti!” Cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a început pe 14 mai. La ceremonia de deschidere a fost prezentat filmul lui Jim Jarmusch, “The Dead Don't Die”, iar primele staruri au strălucit pe celebra Croazetă.

Comedia are o distribuţie impresionantă, care a fost prezentă la Cannes: Selena Gomez, Adam Driver, Bill Murray, Tilda Swinton, Steve Buscemi şi Chloë Sevigny.

De asemenea, pe covorul roşu a defilat juriul al cărui preşedinte este anul acesta regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu, care îi are alături pe Maimouna N’Diaye, Alice Rohrwacher, Elle Fanning, Kelly Reichardt, Enki Bilal, Yorgos Lanthimos, Pawel Pawlikowski şi Robin Campillo.

Printre starurile prezente la ceremonia de deschidere s-au aflat, de asemenea, actriţa Eva Longoria, top modelele Alessandra Ambrosio şi Izabet Goulart şi actorii Charlotte Gainsbourg şi Xavier Bardem care au declarat deschisă ediţia din acest an la care Alain Delon va fi recompensat cu un Palme d’Or de Onoare pentru întreaga activitate.

Foto: Gettyimages.com