Magic News

Cum au sărbătorit Ziua Mamei Celine Dion, Michelle Obama sau Shakira

Pe 12 mai, în Statele Unite, Marea Britanie şi multe alte ţări a fost Ziua Mamei, prilej cu care celebrităţile şi-au sărbătorit mamele, postând fotografii de arhivă cu ele sau cu copiii lor.

Celine Dion i-a făcut o adevărată declaraţie de dragoste celei care i-a dat viaţă: “Îmi dau seama astăzi mai mult ca niciodată importanţa rolului unei mame. Nu numai că mi-ai dat viaţă, dar mi-ai scris şi destinul. Te iubesc mamă, Celine”

Shakira şi-a celebrat şi ea mama, publicând o fotografie cu ea, însoţită de mesajul: “Felicitări mamei şi tuturor mamele noastre. Pentru a crede, a avea grijă de noi, a ne învăţa, şi pentru dragostea pe care am primit-o pentru totdeauna şi care va dura pentru totdeauna!”

Michelle Obama a publicat o fotografie în care apare împreună cu mama şi cele două fiice ale ei, Sasha si Malia. Fosta Primă Doamnă a Americii a avut multde scris referitor la cea care i-a dat viaţă şi fără de care recunoaşte că nu ar fi cee ace este astăzi.

„În copilărie, de câte ori veneam acasă cu o poveste de spus, mama mea era acolo, cu o gustare și gata să asculte e este în mintea mea. Când am venit acasă cu o poveste despre sala de clasă dezastruoasă dintr-a doua, s-a dus la școală pentru a afla ce se întâmplă. Pe măsură ce am crescut, inclusiv în anii în care am fost Prima Doamnă, a fost mereu lângă mine ca o lumină ce mă ghida prin orice fel de ceață îmi străbătea calea. Întotdeauna a ascultat mai mult decât a vorbit, a observat mai mult decât a demonstrat. Astfel, mi-a permis să mă gândesc la mine și să-mi dezvolt propria voce. De la o vârstă fragedă, a văzut că am o flacără în interior, pe care nu a temperat-o niciodată. S-a asigurat că o mențin arzând. Mamă, mulțumesc pentru că ai stârnit acel foc în mine, și pentru exemplul de mamă și bunică pentru fetele tale. Fără tine, nu am fi cine suntem astăzi.”

Pentru Meghan Markle si Eva Longoria a fost pentru prima data când au sărbătorit Ziua Mamei. Ducesa de Sussex a dezvăluit  fotografie cu picioarele micului Archie, în timp ce Eva Longoria a ales o fotografie în care fiul ei, Santiago, este murdar până la urechi de paste, însă e atât de fericit!