Magic News

Meghan Markle a sărbătorit pentru prima dată Ziua Mamei. Fotografia adorabilă cu Archie, fiul ei

Pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex a fost publicată o nouă fotografie cu Archie, fiul lor, născut în urmă cu o saptămână.

Harry şi Meghan au ales să publice o fotografie cu picioruşele lui Archie penru a celebra Ziua Mamei şi a aduce “un omagiu de ziua mamelor - din trecut, prezent, pentru cele care vor deveni şi pentru cele pierdute, dar de care mereu ne vom aminti”.

Mesajul celor doi continuă astfel: “Onorăm şi celebrăm pe fiecare dintre voi. Astăzi este Ziua Mamei în Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia şi mai multe ţări din Europa.”

Şi se încheie cu versurile scrise de poeta Nayyirah Waheed: “Mama a fost prima mea patrie; primul loc în care am trăit”.

Meghan Markle a sărbătorit Ziua Mamei pentru prima dată, Ducesa de Sussex devenind mama unui băieţel pe data de 6 mai. La doua zile distanţă ea a apărut în public pentru a-şi prezenta bebeluşul alături de Prinţul Harry. Îmbrăcată într-o rochie albă cu cordon în talie, Meghan a fost felicitată că nu a încercat să-şi ascundă burtica, fiind astfel un exemplu pentru mamele care trebuie să suporte presiunea de a slăbi şi a arăta impecabil imediat după ce nasc.  

Băieţelul Ducilor de Sussex a primit numele Archie Harrison şi este al 8-lea nepot al Reginei Elisabeta a II-a şi a al 7-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.