Magic News

Prinţul Harry, încântat de cadoul primit pentru Archie în Olanda

La doar câteva zile după ce a devenit tătic, Prinţul Harry s-a întors la îndatoririle oficiale şi a plecat la Haga, oraş care în 2020 va fi gazda Jocurilor Invictus, un eveniment de care Prinţul se ocupă de mai mulţi ani.

Haga a început deja organizarea celei de-a 5-a ediţii a Invictus Game, iar Prinţul Harry a fost prezent la evenimentul oficial organizat în acest sens.

Cu această ocazie, Prinţesa Margriet a Olandei i-a dăruit un cadou pentru fiul lui, Archie, un body, pe care se află inscripţionat “Invictus Games”.

Harry a fost extrem de încântat de acest cadou, pe care l-a arătat tuturor înainte de a-şi susţine discursul. Fotografia a fost postată pe contul de Instagram, fiind însoţită de un mesaj despre importanţa sportului:

„Sportul are puterea de a-i ajuta pe oameni din punct de vere fizic și psihologic. Fitness-ul mental este cheia deoarece fără acesta eșuăm în încercarea de a funcționa eficient; însă cu acesta se îmbunătățesc exponențial și performanțele și potențialul fizic și am fost martorii acestui lucru de numeroase ori”.

La începutul acestei săptămâni, Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit părinţi pentru prima dată. Bebeluşul a fost prezentat oficial şi i-a fost dezvăluit şi numele: Archie Harrison.