Magic News

Gemenele lui Julio Iglesias, la prima apariţie pe covorul roşu. Cât de frumoase sunt!

Balul MET de la New York a adunat o multime de celebrităţi pe covorul roşu, lista invitaţilor fiind aprobată de Anna Wintour, redactorul şef de la Vogue şi organizatoarea acestei gale selecte.

Iar printre vedetele prezente la editia de anul acesta care a avut ca temă “Camp: Notes on Fashion” s-au aflat şi două tinere superbe, Cristina şi Victoria, fiicele gemene ale cântăreţului Julio Iglesias.

Aflate la prima lor participare la MET Gala, tinerele în vârstă de 18 ani au purtat ţinute semnate de designerul Oscar de la Renta: rochii din pene accesorizate cu curele, roz pentru una şi bleu penntru cealaltă, la care au lucrat mai mulţi oameni.

Victoria şi Cristina sunt fiicele lui Julio Iglesias cu Miranda Rijnsburger, cea de-a doua soţie a lui, mai tânără cu 20 de ani decât artistul. Cei doi sunt, de asemenea, părinţii, a încă trei copii: Miguel Alejandro (21 ani), Rodrigo (20 ani) şi Guillermo (11 ani).

Din prima lui căsătorie cu Isabel Preysler, Julio Iglesias mai are alţi 3 copii: Chabeli (47 ani), Julio Jr. (46 ani) şi Enrique Iglesias, 44 de ani.