Magic News

Sharon Stone - La 61 de ani a pozat nud pentru revista Vogue

În vârstă de 61 de ani, Sharon Stone este vedeta numărului de mai al revistei Vogue, ediţia din Portugalia, iar pictorialul alb-negru este unul extrem de sexy.

Fotografiată de slovenul Branislav Simoncik, Sharon Stone a pozat pe coperta revistei precum celebrul său personaj Catherine Tramell din “Basic Instinct”, care a transformată într-un sex-simbol al anilor 90.

O altă fotografie o surprinde pe Sharon în piscină, dezvăluindu-şi un sân. Sharon purtând o rochie albă, cu trenă, decupaj în zona bustului şi care îi lasă la vedere picioarele este un alt cadru din acest număr al revistei Vogue Portugalia dedicat sexului.

Sharon Stone nu este la primul pictorial nud, în urmă cu 10 ani ea pozând astfel pentru revista Paris Match. De asemenea, în 2015, a apărut nud pe coperta revistei Harper’s Bazaar.

Celebra actriţă a preferat ca în ultima perioada să se dedice proiectelor de televiziune, ea urmând să fie văzută în noul sezon al serialului  “The New Pope”, cu Jude law în rol principal şi în serialul “Ratched”. Sharon nu a abandonat însă cinematografia, Martin Scorsese distribuind-o în viitorul lui film alături de Meryl Streep şi Robert De Niro.