Magic News

Filmul care a depăşit “Titanicul” în topul celor mai mari încasări

Topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie s-a modificat după ce filmul “Avengers: Endgame” a intrat în cinematografe în urmă cu 11 zile şi a avut încasări record.

“Avengers: Endgame” se află acum pe locul al 2-lea în topul filmelor cu cele mai mari încasări, cu 2,19 miliarde de dolari, după ce a depăşit celebrul film “Titanic”, care a avut încasări de 2,18 miliarde de dolari.

Pelicula se menţine pe primul loc în box-office-ul american, cu încasări de 145 de milioane de dolari, iar în weekend-ul de debut a avut încasări de 1,2 miliarde de dolari.

Pe primul loc în clasament se află “Avatar” al lui James Cameron, film lansat în urmă cu 10 ani, care a adus încasări de 2,788 miliarde de dolari, însă poziţia lui este în pericol la modul în care “Avengers” a spulberat toate recordurile de până acum.

Al 22-lea film din saga Marvel a fost unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, toată lumea dorind să afle cum se încheie povestea celor 6 supereoi: Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk și Thor. 

Succesul filmului se explică prin luptele specteculoase, efectele speciale şi unei  distribuţii de 5 stele: Robert Downey Jr, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Bradley Cooper şi Josh Brolin.