Magic News

Robert Kiyosaki, autorul bestseller-ului de educație financiară „Tată bogat, Tată sărac”, vine la București. Câştigă invitaţii la eveniment şi cărţi!

Robert Kiyosaki, autorul bestseller-ului de educație financiară „Tată bogat, Tată sărac” apărut la Curtea Veche Publishing, vine la București pentru a susține alături de alți specialiști în business și finanțe conferința Wealth Masters pe 11-12 mai.

Pe 6, 7 şi 8 mai, va invităm la concurs în Magic Start!

Oferim 3 invitaţii GOLD şi 3 pachete de carti împreună cu invitatiile. În fiecare zi vom alege câte un câştigător care primeşte o invitatie GOLD şi un pachet de cărti.

Detalii despre evenimentul din România aici: https://romania.wealthmasterstour.com/home

La Diverta Lipscani, pe 10 mai, sunteţi aşteptaţi la Q&A şi o sesiune de autografe cu Robert T. Kiyosaki. Intrarea va fi liberă în limita locurilor disponibile şi în baza unei rezervari în prealabil la adresa evenimente@curteaveche.ro.

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

Robert Kiyosaki  este considerat părintele educației financiare moderne. Cu o perspectivă despre bani și despre investiții care contrazice adesea gândirea convențională, autorul și-a câștigat reputația internațională comunicând onest, ireverențios și curajos – şi devenind, astfel, un susținător pasionat și explicit al educației financiare.

Cele mai populare trei carti ale sale, ‘Tata Bogat, Tata Sarac’, ‘Cadranul Fluxului Banilor al Tatalui Bogat’ si ‘Ghidul de Investitii al Tatalui Bogat’ au fost clasate in topul celor 10 cele mai bine vandute carti in Wall Street Journal, USA Today si New York Times.

Acest antreprenor excentric a inceput viata de pe meleaguri umile. In ciuda falimentului de la inceput de drum, Kiyosaki e acum un multimilionar care ii invata pe altii cum sa devina bogati, sa evite decizii financiare dezastruoase si cel mai important, cum sa ramana bogati.