Magic News

Celine Dion - Pe coperta unei reviste celebre: “Mă descopăr din ce în ce mai mult în fiecare zi”

La 50 de ani, Celine Dion este o femeie plină de energie, care îşi trăieşte viaţa la intensitate maximă.

Cântă, dansează, susţine concerte, îşi creşte cei trei băieţi, are grijă de mama ei, s-a transformat într-un fashion icon, este imaginea unei campanii publicitare pentru un mare brand.

Pe noua Celine o descoperim acum şi pe coperta revistei Elle USA, ediţia de iunie, unde apare într-o superbă rochie din tul, semnată Valentino.

Artista care va întrerupe seria de concerte de la Las Vegas vorbeşte despre ea şi despre noua ei viaţă: “Sunt o femeie care îşi asumă destinul, plină de energie şi iubind viaţa. Nu este niciodată prea târziu pentru a începe.”

Întâlnirea cu stilistul Law Roach a însemnat o schimbare totală a stilului său vestimentar, cântăreaţa surprinzând cu look-ul său. Costumele şi rochiile stylish şi-au făcut loc în garderoba sa, iar Celine a început să vadă marile show-uri de modă din primul rând. “Pentru mine moda este o artă. Este un mijloc de expresie. Când aleg o ţinută, mă joc. Nu mă iau în serios. Îmi place să fiu un personaj”, declară ea în interviul pentru revista americană.