Magic News

Artiştii care au făcut show la Gala Billboard Music Awards 2019

La Las Vegas a fost marea seară a Premiilor Billboard, iar câţiva artişti s-au aflat în centrul atenţei, oferind unele dintre cele mai frumoase momente.

Taylor Swyft a avut onoarea de a deschide evenimentul, artista cântând noua ei melodie, “ME!”, cu care a reuşit să îi binedispună pe toţi invitaţii.

Drake a fost marele câştigător al serii, artistul primind nu mai puţin de 12 trofee, un record pentru această gala. Spre deliciul publicului, acesta a făcut referire la serialul “Game of Thrones”, declarând că este mare fan al Aryei Stark, mai ales după ce a realizat aceasta în episodul trei din ultimul sezon.

Madonna a fost invitată să cânte noua ei melodie, “Medellin”, Madame X”, iar artista l-a avut alături pe Malluma. Cei doi au încins atmosfera, aşa cum era de aşteptat.

Paula Abdul a reuşit şi ea să ofere unul dintre cele apreciate momente, artista în vârstă de 56 de ani impresionând pur şi simplu cu coregrafia pe care a pregatit-o pentru această gală. Au trecut 30 de ani de când Abdul lansa albumul “Forever Your Girl” cu care a stat timp de 64 de săptămâni în topul Billboard, iar jurata  emisiunii “American Idol” a susţinut acest recital la doar două săptămâni după ce şi-a pierdut tatăl, care a murit la un an după soţia lui.

Foto: Gettyimages.com