Magic News

VIDEO - Madonna, din nou în rochie de mireasă în videoclipul “Medellin”

La 4 ani distanţă de la lansarea albumului “Rebel Heart”, Madonna se întoarce cu single-ul “Medelllin”, primul extras de pe noul ei album, “Madame X”.

Artista în vârstă de de 60 de ani îmbracă din nou rochia de mireasă şi ne aminteşte de apariţia sa din celebrul videoclip “Like a Virgin”.

Madonna cântă alături de Maluma, unul dintre cei mai în vogă artişti latino ai momentului. Colaborarea dintre cei doi s-a născut după ce s-au întâlnit în culisele Galei VMA din 2018. Madonna şi Maluma cânta în engleză şi spaniolă, iar duetul lor muzical este un adevărat flirt.

“Madame X’ este cel de-al 14-lea album de studio al Madonnei şi urmează să fie lansat în luna iunie. Discul conţine 15 piese inspirate de perioadă în care Madonna a locuit la Lisabona.

„Madame X este un agent secret, călătorind prin lume/ Schimbând identităţi/ Luptând pentru libertate/ Aducând lumină în locuri întunecate/ Este instructor de cha cha/ Profesoară/ Şef de stat/ Menajeră/ Călăreţ/ Prizonier/ Studentă/ Călugăriţă/ Cântăreaţă de cabaret/ Sfântă/ Prostituată“, a spus Madonna.

În luna mai, artista va cânta live piesa “Medellin” pe scena Eurovision-ului, care va avea loc la Tel Aviv.