Magic News

Deşi au divorţat după doar patru zile, fosta soţie îi cere bani lui Nicolas Cage

Nicolas Cage a fost protagonistul uneia dintre cele mai scurte căsătorii de la Hollywood, acesta divorţând după doar 4 zile. Cea de-a patra soţie, make-up artistul Erika Kooike, îi cere acum plata unei pensii alimentare.

Actorul în vârstă de 55 de ai se căsătorea pe 23 martie la Las Vegas cu Erika Koike (35 de ani). Totul se întâmpla după o noapte de beţie şi actorul credea că aceasta este femeia cu care vrea să trăiască în perioada următoare.

La 4 zile după ceremonie, Nicolas Cage a cerut desfacerea mariajului motivând că era prea beat ca să-şi dea seama de acţiunile sale şi spunând că a acţionat în mod impulsiv.

„Înainte de a obţine permisul de căsătorie şi de a lua parte la ceremonie, Cage şi Koike au consumat alcool până au ajuns în stare de ebrietate. Astfel, când Koike i-a sugerat lui Cage că ar trebui să se căsătorească, el a reacţionat din impuls şi fără a înţelege impactul deplin al acţiunilor sale“, au declarat avocaţii starului.

Acesta nu a ştiut că femeia care i-a devenit soţie avea antecedente penale şi urmează să apară în instanţa pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Erika Koike, în schimb, nu îşi doreşte să lase lucrurile la voia întâmplări şi îi cere actorului bani. Ea a depus o cerere pentru plata unei pensii alimentare, susţinând că Nicolas Cage ştia în mod clar ce angajament îşi ia, iar relaţia lor a fost cât se poate de legitimă. Actorul i-ar fi cerut chiar să îi acorde o a doua şansă la 12 zile după ce reclamase anularea căsătoriei.

Erika este de acord că ea şi Nicolas nu au prea multe lucruri în comun pentru a fi căsătoriţi. Însă femeia cere o parte din averea starului pentru că acest mariaj a facut-o să piardă unele angajamente profesionale şi i-a stricat reputaţia.