Magic News

Cum îl va sărbători Kate Middleton pe Prinţul Louis. Acesta împlineşte în curând 1 an

Pe 23 aprilie, Prinţul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, va împlini 1 an, şi va avea parte de o petrecere cum numai Kate ştie să organizeze.

În plus, aceasta îi va face cu siguranţă şi câteva fotografii, pe care toată lumea aşteaptă să le vadă cu mare nerăbdare.

Prinţul Louis va fi sărbătorit în cadrul unui eveniment privat, potrivit informaţiilor obţinute de presa din Marea Britanie. Kate va ştiu cu siguranţă cum să facă un eveniment de neuitat, ea implicându-se în compania părinţilor ei, care are ca obiect de activitate petrecerile. Ducesa a lansat linia “First Birthday”, selectând produsele şi ocupându-se de catalog.

Petrecerea va avea loc în ciuda zvonurilor legate de infidelitatea Prinţului William care ar fi avut o relaţie cu Rose Hanbury, Marchiza de Cholmondeley, ceea ce a dus la un conflict cu Prinţul Harry, care i-a reproşat că a făcut aceeaşi greşeală ca şi tatăl lor, Prinţul Charles. P

entru moment, Palatul Buckingham nu a comentat zvonurile şi toată lumea aşteaptă aniversarea micului Louis, ca şi naşterea bebeluşului lui Harry şi Meghan.

Prinţul Louis a fost destul de puţin expus, ultima fotografie cu el fiind cea de la Crăciun, în care apare alături de părinţii şi fraţii lui mai mari, George şi Charlotte.