Magic News

Dana Nălbaru a lansat “Uitarea”. Videoclipul cinematic este regizat de Dragoş Bucur, soţul ei

“Redescoperă iubirea”, un proiect iniţiat de Dana Nălbaru în 2018 are acum şi un clip, “Uitarea”, care a fost regizat de actorul Dragoş Bucur, soţul artistei.

Muzica şi versurile piesei “Uitarea” au fost scrise de Dana Nălbaru, iar Dragoş Bucur a trecut pentru prima dată în spatele camerei de filmat, realizând un videoclip plin de emoţie.

“Uitarea” este ultima din cele 4 melodii scrise de Dana Nălbaru în 2018, când a lansat campania Redescoperă iubirea și a avut primele întâlniri cu publicul, în București și la Brașov. 

Sute de oameni i-au confirmat de atunci nevoia omului modern de a-şi regăsi echilibrul interior, iar artista împărtăşeşte din experienţa ei şi oferă susţinere prin muzica pe care o creează, cu multă dăruire.

„Într-o zi, când ideea campaniei Redescoperă Iubirea începea să prindă contur în mintea mea, m-am gândit la viaţa omului ca la cele patru anotimpuri, toate cu frumuseţea și farmecul lor. Așa au luat naștere cele patru cântece și scenarii pentru videoclipuri cinematice, care vor face parte din Redescoperă Iubirea.“ spune Dana Nălbaru.

În videoclip apar actorii Florentina Tănase și Marian Râlea, iar fillmările  au avut loc la Institutul Naţional Ana Aslan.

Campania Redescoperă iubirea va continua cu următoarele creaţii muzicale ale Danei Nălbaru, cu implicarea ei în acţiuni menite să ducă mai departe mesajul în care crede cel mai mult, mesajul de iubire.

"Atunci când înţelegi că tot ce ai de făcut e să te laşi în iubire, întreg Universul lucrează pentru binele tău şi-ajungi să înţelegi lucruri imposibil de înţeles pentru alţii, ajungi să-ţi accesezi puterea interioară şi să fii fericit cu adevărat", scrie Dana Nălbaru pe blogul Redescoperă iubirea, unde urmează să se vorbească mult despre cum putem face să redescoperim şi să păstrăm iubirea în vieţile noastre

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur formează unul dintre cele mai frumoase şi discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună 3 copii, Sofia, Kadri şi Roxana, pe care au adoptat-o şi despre care actorul spune că este “minunată”.

El a vorbit despre procesul de adopţie din România şi despre cât de nearealiste sunt aşteptările familiilor care îsi doresc să adopte un copil.

Cuplul işi educă copiii în sistem home schooling, iar decizia lor a dus la o adevărată dezbatere în spaţiul public.