Magic News

Angelina Jolie a făcut o schimbare majoră în viaţa ei

Aflată în plin proces de divorţ de Brad Pitt, Angelina Jolie a renunţat în mod legal la numele de Pitt, potrivit unei hotărâri dispusă de un judecător, care le-a modificat starea civilă.

Conform aceleaşi hotărâri cei doi sunt din punct de vedere legal persoane singure şi vor continua procesul de divorţ, concentrându-se însă pe binele celor 6 copii, dar şi pe împărţirea bunurilor personale. O ultimă etapă care însă s-ar putea întinde pe parcursul a câtorva luni.

Potrivit apropiaţilor, este esenţial ca Angelina şi Brad să meargă mai departe şi să se despartă din punct de vedere emoţional.  

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au cunoscut în 2004 la filmările pentru “Mr. & Mrs. Smith”, iar un an mai târziu ş-au oficializat relaţia. Cuplul s-a logodit în 2012, iar în 2014 s-au căsătorit în Franţa, pe proprietatea lor din Miraval. Doi ani mai târziu, Angelina Jolie a cerut divorţul, dar şi custodia celor 6 copii, Maddox, 17 ani, Pax, 15 ani, Zahara, 14 ani, Shiloh, 12 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 10 ani. Între timp, actriţa ar fi acceptat să împarta custodia cu Brad Pitt, însă divorţul nu este încă finalizat.