Magic News

Exclusiv - Cum îşi alintă Feli Donose fiica şi ce îi cântă

După ce a devenit mamă, viaţa lui Feli Donose s-a schimbat complet, artista având o fetiţă, Nora Luna, în vârstă de 5 luni.

La Magic FM, Feli a vorbit despre fiica ei, născută pe 21 noiembrie, în aceeaşi zi cu Jean Gavril, alături de care artista a înregistrat cover-ul “Îţi pare rău”.

“Îi cânt muzică populară, aşa de fain se linişteşte, orice cântare cu şi ”, a spus Feli, care a şi cântat o melodie populară din zona Ardealului pe care o ştie de mulţi ani.    

Artista îi spune micuţei Nora Luna, dar o mai alintă şi “inimu meu”, “sufletul meu”, “ca o mamă care îşi iubeşte puiul foarte mult şi nu mai ştie cum să îl mmai alinte.”

„Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, «culeg» de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de MĂMICĂ”, spunea Feli cu câteva zile înainte să nască. 

Artista a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil prin intermediul piesei „Două inimi”, melodie emoționantă în care vorbește despre experiența de mamă:

„Tu-mi eşti Soarele şi Luna/ Şi te iubesc dintotdeauna/ Te iubesc din alte vieţi / Cum iubesc marii poeţi”, este refrenul single-ului prin care a dat vestea. 

Tatăl fetiţei este Cătălin, iubitul artistei, pe care Feli l-a cunoscut la o nuntă şi cu care a avut iniţial o relaţie la distanţă.