Magic News

Simona Halep ascultă Magic FM când conduce

Simona Halep, cea mai buna jucătoare română de tenis a momentului, este pasionată de maşini, sportiva având mai multe automobile de lux.

Atunci când nu se află la competiţii, Simonei îi place să conducă şi să asculte muzică. Jucătoarea de tenis a dezvăluit recent că ascultă Magic FM, postul de radio care difuzează cele mai bune hit-uri din toate timpurile.

Sportiva în vârstă de 27 de ani este ambasador Mercedes în România, iar printre maşinile pe care le conduce sau le-a avut se află S63 AMG Cabrio, Porsche Carrera S, respectiv un GTS Cabrio.

De asemenea, Simona a condus şi SUV-uri, ea aflându-se la volanul unor modele precum Range Rover Sport si Mercedes GLE43 AMG.

Aflata zilele acestea la Bucureşti pentru a-şi pregăti sezonul pe zgură, numărul 2 WTA a primit un Mercedes G Wagon Black Edition, maşină al cărei preţ este de aproximativ 150.000 de euro.

Asociatia de Tenis Feminin (WTA) a anunţat, luni dimineaţa, noul clasament mondial. În ierarhia publicată de WTA, Simona Halep a rămas pe locul doi, dar s-a apropiat la doar 185 de puncte de prima poziţie ocupată de Naomi Osaka.