Magic News

Ce avere are Bradley Cooper. Filmul “A Star Is Born” l-a îmbogăţit pe actor

Bradley Cooper şi-a mărit în mod considerabil averea după succesul filmului “A Star Is Born”, lansat la sfârşitul anului trecut.

Actorul s-a implicat mult în această producţie, scriind scenariul, regizând şi jucând alături de Lady Gaga, iar efortul lui a fost răsplătit pe măsură. Filmul a avut încasări mari, iar o mare parte din profit i-a revenit actorului, a cărui avere este estimată acum la 100 de milioane de dolari.

“A Star Is Born” a avut un buget modest, de doar 36 de milioane de dolari şi încasări de aproape 500 de milioane de dolari, ceea ce s-a reflectat şi în averea lui Bradley.

Averea carismaticului actor a început să crească începând din 2014 când a avut venituri de 46 de milioane de dolari, bani strânşi din încasările obţinute de filmele „Silver Linings Playbook”, „American Hustle” și „Guardians of the Galaxy”.

Anul urmator a mai câştigat 41,5 milioane de dolari datorită rolurilor din „American Sniper”, „Aloha” și „Wet Hot American Summer”.

“A Star Is Born” este însă marele success de pâna acum al lui Bradley Cooper, care este nu doar un barbat frumos, ci şi unul de succes.