Magic News

Motivul pentru care Nicolas Cage cere anularea căsătoriei după doar 4 zile

La 4 zile după ce s-a căsătorit la Las Vegas cu Erika Koike, un make-up artist cu care avea o relaţie de anul trecut, Nicolas Cage a depus o cerere de divorţ.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, actorul şi iubita lui erau sub influenţa alcoolului în momentul în care au decis să se căsătorească.

Starul în vârstă de 55 de ani nu ar fi ştiut nici adevărul despre cazierul ei şi nici că aceasta ar fi avut o altă relaţie. În documentele depuse se arată că actorul, aflat sub influenţa alcoolului, nu a înţeles exact ce face şi care este urmarea gestului său.

Se pare că Erika a fost arestată de mai multe ori pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru violenţă conjugală. În 2016, o femeie a depus o plângere în care se arată că Erika Koike a bruscat-o într-o parcare.

Nicolas Cage a mai fost căsătorit de 3 ori ână acum, cu Patricia Arquette, între 1995 şi 2001, apoi cu Lisa Marie Presley, pentru 3 luni. În 2004, a luat-o de soţie pe Alice Kim, mama fiului lui, Kal-El, de care a divorţat în 2016. El mai are un fiu, Weston, în vârstă de 28 de ani, născut dintr-o relaţie cu Kristina Fulton.