Magic News

Magic TV şi Rock TV în grila Digi | RCS & RDS de la 1 aprilie

Posturile de televiziune Magic TV şi Rock TV sunt disponibile de luni, 1 aprilie, în grila Digi | RCS & RDS.

Canalele de televiziune Magic TV și Rock TV au fost lansate în august 2016 şi sunt difuzate in prezent de toti operatorii de cablu din Romania.

La fel ca postul de radio Magic FM si postul Magic TV difuzeaza cea mai buna muzica, videoclipurile celor mai emblematici artisti, in special ai anilor '80, '90 dar si din prezent.

In acelasi timp, la Rock TV sunt difuzate cele mai tari videoclipuri sau inregistrari din concerte ale celor mai mari staruri rock din toate timpurile.

Liana Stanciu – “E un moment la care visăm de mult timp. La Magic TV sunt hit-urile celor mai mari muzicieni, muzica cu care am crescut, videoclipurile pe care de-abia asteptam sa le vedem pe casetele VHS in anii '80, sau pe mult cautatele si piratatele casete si CD-uri ale anilor '90. Tot ce ne dorim, cu muzica de la radio si cu cea de la TV este sa va facem zilele mai frumoase si, daca se poate sa plecati fredonand la serviciu si tot asa sa va intoaceti acasa."

Cristian Hrubaru - "Rock TV e televiziunea care difuzeaza toate videoclipurile pe care le vanam in anii trecuti la televiziunile muzicale, care acum ne aduce aminte de perioada in care ne taiam blugii si ieseam cu parul lung si cu emotii pe strada. E singura televiziune rock din Romania care alaturi de greii rockului universal isi propune sa promoveze si trupele autohtone, de la cele care au scos primul album, pana la legendele rockului romanesc."

Posturile Magic TV și Rock TV, alături de Kiss TV, Kiss FM, Magic FM și Rock FM sunt operate de AG Radio Holding, cel mai mare grup de radio din România.