Magic News

Diana Ross a făcut o super petrecere la aniversarea a 75 de ani. Artista arată fabulos!

Diana Ross a împlinit 75 de ani şi a organizat o super petrecere alături de familie, prieteni celebri şi fani, care i-au fost alături la Club Warwick şi apoi la Palladium, Hollywood.

Diana a ales o spectaculoasă rochie oranj, cu volane, accesorizată cu sandale aurii şi a ajuns la petrecere într-o maşină albă, de epocă.

A sărbătorit pe scenă, cântând pentru prieteni şi fani, care au avut parte de o reprezentaţie memorabilă. Diana a cântat multe dintre piesele ei celebre şi a marturisi că a mai slăbit şi cu siguranţa nu se simte de 75 de ani. “Mai degrabă de 47”, a glumit ea. Legendarul Stevie Wonder a apărut şi el pe scenă pentru a o felicita pe celebra artistă.

Beyonce, mare admiratoare a Dianei, i-a cântat acesteia mai întâi melodia “Ain’t No Mountain High Enough, hit-ul său din 1970 şi apoi “La mulţi ani!”, acesta fiind unul dintre cele mai frumoase momente ale serii.

Alături de Beyonce, la party au mai fost prezenţi Evan Ross, fiul artistei, alături de soția lui, Ashlee Simpson, Tracee Ellis Ross, fiica Dianei, dar şi Leonardo DiCaprio, care a venit însoțit de mama lui, Irmelin, care are tot de 75 de ani.

Divorţată de două ori şi bunică de 5 ori, câştigătoare de Grammy şi de Globurile de Aur, Diana Ross a vândut peste 100 de milioane de albume