Magic News

Diana Ross îi ia apărarea lui Michael Jackson - “Opriţi-vă, în numele dragostei!”

Apariţia documentarului “Leaving Neverland” în care Michael Jackson a fost acuzat de abuz sexual asupra unor copii a generat numeroase reacţii.

La 10 ani de la moartea lui, Michael Jackson este în centrul atenţei şi din nefericire nu despre muzica lui se vorbeşte acum, ci despe viaţa lui particulară şi părţile ei sumbre.

Diana Ross a fost apropiată de Michael Jackson, iar artista în vârstă de 74 de ani a scris un mesaj pe Twitter în care îi ia apărarea regelui muzicii pop. Diana a fost ca o mamă pentru Michael, iar acum încearcă să calmeze spiritele şi continuă să îl susţină pe artist şi după moartea lui:

 „Asta este în inima mea în această dimineaţă. Cred şi am încredere că Michael Jackson a fost şi este o forţă magnifică incredibilă pentru mine şi pentru mulţi alţii“. Opriţi-vă, în numele dragostei!“, a spus Diana Ross, ea făcând referire la hit-ul “The Supremes” din 1965.

 Comentariile Dianei Ross vin după cele ale Barbrei Streisand, care şi-a cerut ulterior scuze deoarece nu a ales chiar cuvintele potrivite, atunci când a declarat:

 „Nevoile lui sexuale erau nevoile lui sexuale, pornite din orice fel de copilărie a avut sau din ADN. Poţi să spui «molestaţi», dar acei copii, aşa cum i-aţi auzit spunând, erau încântaţi să fie acolo. Amândoi s-au căsătoriţi şi amândoi au copii, aşa că nu i-a omorât”.

 Documentarul „Leaving Neverland“ a avut premiera, în luna ianuarie, la Festivalul de film Sundance. Producţia HBO - Channel 4 a fost difuzată la HBO US pe 3 şi 4 martie şi a fost unul dintre cele mai urmărite documentare ale postului.

 Familia lui Michael Jackson a reacţionat prompt şi a dat în judecată HBO pentru defăimare, cerând daune de 100 de milioane de dolari.