Magic News

Michelle Obama a vorbit despre copilăria la Casa Albă a celor două fete ale ei

Invitată în podcast-ul lui Conan O’Brien, “Needs a Friend’, Michelle Obama a vorbit despre Malia şi Sasha, de 20, respectiv 17 ani, cărora a încercat să le ofere o viaţa normală, deşi creşteau la Casa Albă.

Fosta Prima Doamnă a Americii s-a declarat extrem de mândră de felul în care au crescut acestea într-o familie atât de mediatizată.

“Sunt impresionată de copiii mei şi de felul în care au gestionat această situaţie cu calm şi graţie… I-au întâlnit pe papa, pe regină şi au făcut lucruri pe care niciun copil nu le va face vreodată.”, a spus Michelle.

Michelle Obama a dezvăluit că Malia şi Sasha au făcut şi lucruri pe care orice copil îşi doreşte să le facă: precum o petrecere în pijamale.

“Veneau copii să doarmă la noi. Îmi admir copiii pentru modul în care au reușit să reziste cu grație și calm. Au fost nevoite să sacrifice o bună parte din copilărie, trăind în această lumină și fiind subiectul câtorva lucruri neplăcute și învățând, la o vârstă foarte fragedă, cum îți revii din asta. Ele erau cele care mergeau în fiecare zi în lume, încercând să fie niște fete normale.”

În vârstă de 54 de ani, Michelle Obama a dezvăluit în cartea “Becoming” că fiicele ei s-au născut prin fertilizare in vitro, dar şi că ea şi Barack Obama, invidiaţi pentru mariajul lor exemplar, fac terapie de cuplu şi caută ajutor de specialitate atunci când este cazul.