Magic News

Rod Stewart şi-a vândut casa din Anglia cunoscută sub numele de Wood House

Aflată de 3 ani la vânzare, Wood House, casa deţinută de Rod Stewart în Essex, şi-a găsit un nou proprietar.

Artistul şi soţia lui, Penny Lancaster, au obţinut pe această proprietate în care se spune că ar fi locuit Winston Churchill în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, 4,7 milioane de lire sterline, mult sub preţul iniţial 7,5 milioane de lire sterline.

Rod Stewart deţinea această casă aflată la o oră de mers cu maşina de centrul Londrei din 1986, când a cumparat-o pentru 1,2 milioane de lire sterline.

Casa are peste 3.100 de metri, este decorată în stil gotic, are şase dormitoare, un  teren de fotbal, unul de tenis, piscină, şi este înconjurată de un parc şi de grădini.

În ciuda elementelor sale de lux şi a semnificaţiei istorice, preţul său a scăzut foarte mult din cauza Brexitului şi a taxelor foarte mari pe teren.

Cu mai mulți ani în urmă, după renovări ample, Rod Stewart și Penny Lancaster s-au mutat la aproximativ zece kilometri de Wood House într-o clădire impunătoare construită în stil palladian în secolul al XVIII-lea, cunoscută sub numele de Durrington House.

Este vorba despre o proprietate aflată pe 50 de hectare, în apropiere de orașul Harlow din Essex, pe care au cumpărat-o în 2013 pentru 6,25 milioane de dolari.

Cuplul mai deţine o casă cu o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi cu vedere la ocean, aflată în Palm Beach, Florida, cumpărată în 1995 pentru 7,2 milioane de dolari.

De asemenea, Rod Stewart şi Penny Lancaseter sunt proprietarii unei case  extravagante de aproape 19.000 de metri pătrați construită în faimosul Beverly Park, cumpărată în 1991 pentru aproape 12,1 milioane de dolari și care a apărut în Architectural Digest în 2007.