Magic News

Holograf la Magic FM, cu single-ul “Pierd înălţimea din ochii tăi”, într-o versiune tandră

Trupa Holograf a fost invitată în această dimineaţă la Magic FM, unde a cântat cea mai recentă melodie, “Pierd înălţimea din ochii tăi”.

Dan Bittman a dezvăluit la Magic Start că în 1980 ar fi putut rămâne în străinătate. “Mi s-a făcut un dor nebun după 3 luni departe de ai mei. Nu m-am simţit atras. Îmi pare foarte bine că m-am întors şi am cunoscut oamenii cu care de 40 de ani stăm şi împărţim ceva.”

Artistul susţine că oamenii sunt cei care pot schimba lucrurile. “Marea vină o purtăm noi. Nimic nu ne împiedicăm să facem curat, să nu aruncăm pet-uri. Tot timpul ne uităm la alţii şi arătam cu degetul.”

Tino Furtună spune că îi place să călătorească foarte mult, dar de fiecare dată se întoarce în România.

Celor doi muzicieni li s-a alăturat în această dimineaţa şi Edi Petroşel, care a ajuns la Magic FM cu metroul, după ce şi-a lăsat maşina în parcarea de la Străuleşti. O experienţă pe care a promis că o va repeta.

Holograf a avut recent un super turneu naţional, show-urile lor fiind adevărate declaraţii de dragoste pentru publicul care îi ascultă de 40 de ani.

Dintre oraşele în care au cântat, Bucureştiul a fost o surpriză plăcută, Deva i-a surprins, Braşovul a fost la înălţime.

Ce îi ţine împreună de 40 de ani? “Ne-am înţeles bine, am ştiut să mai lăsăm din orgolii. Cei 7 ani de acasă, educaţia. Ne-am potrivit”, au declarat cei trei.

“Pierd înălţimea din ochii tăi” a fost înscrisă în ultimele minute la Eurovision, după care au retras-o.

“Câteodată facem câte o nefăcută şi se alege praful. Piesa e veche. O aveam în minte de acum vreo 2 ani.”, a declarat Dan Bittman, căruia i-ar plăcea să cânte împreună cu Steve Tyler. Într-un top 3, alături de Steve Tyler, Dan Bittman i-a pus pe David Coverdale şi Robert Plant.

Foto: Mihai Vasilescu