Angelina Jolie în “Maleficent 2”. Când va fi lansat filmul

Disney a publicat primul poster cu filmul “Maleficent 2”, cu Angelina Jolie în rolul principal, şi a anunţat schimbarea datei de lansare a peliculei.

Deşi iniţial, “Maleficent 2” urma să fie lansat în luna mai 2020, filmul intră mai repede în cinematografe, chiar anul acesta, data de lansare anunţată fiind 18 octombrie 2019.

“Maleficent: Mistress of Evil” a fost filmat în studioul Pinewood, aflat în apropiere de Londra, şi în alte zone din Marea Britanie. Afişul de promovare o surprinde pe Angelina Jolie, starul filmului, cu celebrele coarne pe cap şi într-un décor obscur.  

Primul film cu AngelinaJolie în rolul vrăjitoarei Maleficent a fost lansat în 2014 şi s-a dovedit un adevarat success de casă, având încasări de peste 760 de milioane de dolari.

Alături de Angelina Jolie, din distribuţie mai fac parte actriţele Elle Fanning, care reia rolul prinţesei Aurora şi Michelle Pfeiffer, care apare în rolul Reginei Ingrid.

“Maleficent” este o interpretare modernă a basmului “Prinţesa din Pădurea Adormită”, lucrurile fiind acum prezentate din perspectiva vrăjitoarei Maleficent.

 

Tags