Magic News

Shannen Doherty şi mesajul său emoţionant după moartea lui Luke Perry

Shannen Doherty, interpreta personajului Brenda Walsh din serialul “Beverly Hills”, a rupt tăcerea după ce Luke Perry, partenerul său din celebrul serial, a murit la vârsta de 52 de ani.

Cei doi au filmat împreună în anii 90 şi au trăit pe micile ecrane o poveste de iubire, care i-a ţinut cu sufletul la gură în faţa ecranelor pe adolescenţii acelor ani.

Cu inima frântă de durere, Shannen plânge acum moartea prietenului ei drag: “Sunt în stare de şoc. Am inima frântă. Sunt devastată că l-am pierdut pe prietenul meu. Am atâtea amintiri cu Luke care mă fac să zâmbesc încât îmi vor rămâne pentru totdeauna întipărite în minte şi în suflet.”

Cei doi s-au îndepărtat unul de altul după terminarea serialului, pentru a se apropia din nou în 2015 când Shannen a fost diagnosticată cu cancer.

„Luke era inteligent, tăcut, modest şi un bărbat foarte complex, cu o inimă de aur, integru şi iubitor. Luke m-a căutat după ce a aflat că am cancer şi am reluat legătura atunci, care s-a păstrat până azi“, a mai spus actriţa.   

„Exista o afecţiune specială între noi, având în vedere faptul că am petrecut atât de mult timp împreună în «Beverly Hills 90210», dar şi în afara platourilor de filmare. Eu şi Luke lucram la idei de show-uri pentru noi. Voiam să lucrăm din nou împreună şi să creăm ceva special pentru fanii noştri. Îmi va fi dor de el în fiecare zi, în fiecare minut, în fiecare secundă“, a continuat Shannen. 

Ea a dezvăluit că l-a întâlnit pe Luke cu câteva săptămâni în urmă când au luat masa împreună.

„Acum două săptămâni, în februarie, am luat prânzul cu Luke. A ales un restaurant unde îi era permisă intrarea cu animale. Am intrat, iar el mă aştepta acolo, zâmbind, cu Penny, câinele lui, şi era foarte fericit. Asta este ceva ce nu voi uita niciodată şi de care îmi va fi dor întotdeauna: Luke uitându-se la mine, spunându-mi cu zâmbet larg “.

În urmă cu câteva zile, când a aflat că Luke Perry a suferit un AVC, actriţa a postat pe Instagram o fotografie cu ei din tinereţe în timp ce se îmbrăţişează, însoţită de cel mai frumos mesaj:

„Prietenul meu. Te îmbrăţişez strâns şi îţi dau puterea mea. Vei reuşi. Nu pot să vorbesc despre el pentru că voi începe să plâng. Îl iubesc, iar el ştie asta. E Luke şi el e Dylan al meu“.