Magic News

Luke Perry, Dylan din “Beverly Hills”, a murit la 52 de ani

Hollywood-ul este în doliu după ce actorul Luke Perry, starul din “Beverly Hills” a murit din cauza unui atac vascular cerebral.

Aflat din data de 28 februarie la terapie intensivă, actorul s-a stins din viaţa alături de familia sa, mama, cei doi copii, iubita lui cu care plănuia să se căsătorească şi fosta soţie.  

Luke Perry a jucat în ultima perioada in serialul Netflix “Riverdale”, însă celebritatea şi-a câştigat-o în anii 90 o dată cu rolul lui Dylan McKay din din serialul cult “Beverly Hills”.

Luke Perry a avut o relaţie de scurtă durată cu Shannen Doherty, colega lui de platou, pentru ca în 1993 să se căsătorească cu Rachel Minie Sharp, cu care a avut doi copii, Jack, născut în 1997 şi Sophie, care a venit pe lume în anul 2000.

“Luke a fost un tată genial, foarte implicat. A fost tot timpul prezent la aniversările şi evenimentele de la şcoală ale copiilor lui. Adora să îşi petreacă timpul cu ei, era mândru de tot ceea ce ei reuşiseră”, a declarat o sursă pentru revista People.

După 10 ani de căsătorie, cei doi au divorţat, iar actorul a mai trăit câteva poveşti de iubire, între care se remarcă acceea cu actriţa Renee Zelwegger.

În anul 2007 a cunocut-o pe Wendy Bauer, de profesie psiholog, cu care dorea să se căsătorească.

Cei doi au apărut rar împreună în public, actorul preferând să păstreze discreţia asupra vieţii de familie.