Magic News

Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, s-a sinucis. Mesajul emoţionant al colegilor de trupă

Artistul britanic Keith Flint, solistul celebrei trupe The Prodigy, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit mort în casa sa din Dunmow, Essex.

Deşi iniţial decesul lui nu ridica suspiciuni, colegii săi de trupă au confirmat că Flint s-a sinucis.

Într-un mesaj publicat pe contul de Instagram al trupei, cofondatorul Liam Howlett le-a dat fanilor cea mai dueroasă veste:

„Vestea este adevărată. Nu ne vine să credem că spunem aşa ceva, dar fratele nostru Keith şi-a luat viaţa în acest weekend. Suntem şocaţi, al dracu' de furioşi, confuzi şi avem inima sfâşiată de durere. RIP, fratele Liam“.

Artiştii The Prodigy au făcut un apel la respectarea initimităţii familiei în aceste momente dueroase:

„Cu profundă tristeţe vă confirmăm moartea fratelui şi celui mai bun prieten al nostru. A fost un adevărat pionier, un inventator, o legendă. Lipsa lui va fi resimţită pentru totdeauna. Vă mulţumim că respectaţi intimitatea tuturor celor implicaţi“.

Trupa The Prodigy pregătea un turneu internaţional pentru a-şi promova cel de-al 7-lea album, “No Tourists’ şi urma să cânte în Europa şi în Statele Unite.

Personaj pitoresc, celebru pentru părul său fluorescent, piercingul şi tauajele ale, Keith Flint rămâne în amintirea fanilor pentru felul unic în care în 1996 a cântat “Firestarter’.

Artistul a contribuit în mod esenţial la ceea ce The Prodigy este astăzi, una dintre cele mai influente trupei ale scenei rave underground.