Magic News

Oscar 2019 - Rami Malek a luat Oscarul şi a căzut de pe scenă

Ceremonia premiilor Oscar nu este lipsită în niciun an de incidente, deşi evenimentul este organizat extrem de minuţios.

Însă emoţiile câştigătorilor sunt atât de mari, încât nimeni nu poate controla ce se întâmplă în acele momente pe scenă.

A devenit viral momentul în care în 2013 Jennifer Lawrence s-a împiedicat în rochie când urca scările pentru a primi premiul Oscar. Iar acum a venit rândul unui bărbat să cadă la gala Oscar, iar acesta este chiar Rami Malek.

Actorul a trăit o noapte de vis la cea de-a 91-a ediţie a Premiilor Oscar, câştigând Oscarul pentru Cel mai un actor în rol principal pentru prestaţia din “Bohemian Rhapsody”.

Actorul în vârstă de  37 de ani a avut însă parte şi de un moment mai puţin plăcut în momentul în care a căzut de pe scenă, incident despre care scrie revista People.

În căzătura sa, Rami a făcut tot posibilul să-şi protejeze preţioasa statuetă. A fost ajutat de agenţii de securitate să se ridice, iar o echipă de paramedici a apărut imediat.

Câteva fotografii surprind momentul în care Rami se află aşezat pe un scaun şi vorbeşte cu un medic, toată lumea vrând să fie sigură că marele câştigător este bine.

Din fericire, nu a fost nimic serios, iar actorul s-a putut bucura din plin de primul Oscar din cariera sa, fotografiindu-se alături de ceilalaţi câştigători şi participând la Balul Guvernatorului.