Magic News

Lady Gaga şi Bradley Cooper au primit Oscarul pentru “Shallow”. Momentul emoţionant cu cei doi cântând la Gala Oscar

La cea de-a 91-a ediţie a Premiilor Oscar, Bradley Cooper şi Lady Gaga nu au reuşit să obţină decât un premiu Oscar pentru “A Star Is Born”: acela pentru Cel mai bun cântec original acordat pentru “Shallow”.

Bradley Cooper şi Lady Gaga au urcat pe scena de la Dolby Theatre pentru a interpreta melodia scrisă de artistă, iar momentul a emoţionat pe toată lumea.

Actorul a purtat un smoking negru, elegant, iar Lady Gaga a arătat senzaţional într-o rochie neagră, amplă.

Cei doi au cântat prinvindu-se în ochi, după care Bradley s-a aşezat lângă ea, la pian, lipindu-şi obrazul de al artistei.

A fost poate cel mai emoţionant moment al acestei seri. Şi daca Lady Gaga nu a reuşit să câştige premiul pentru Cea mai bună actriţa, care i-a revenit Oliviei Colman, actriţa a impresionat pe covorul roşu, dar şi prin discursul de mulţumire.

Cu ochii în lacrimi, Lady Gaga i-a mulţumit lui Bradley Cooper, declarând: “Am muncit atât de mult, nu e vorba despre a câştiga sau despre a pierde, ci de a nu abandona. Dacă aveţi un vis, luptaţi ca el să se împlinească!”

Lady Gaga a fost singură la Gala Oscar, dupa ce în urma cu câteva zile s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino.

Foto: Gettyimages.com