Magic News

Lady Gaga şi-a făcut un tatuaj nou. Ce mesaje ascunde acesta

Lady Gaga are un tatuaj nou, un desen plin de simboluri, artista dezvăluindu-le fanilor cum arată acesta într-o fotografie postată pe Instagram.

Noul tatuaj se află pe spatele artistei şi o celebrează pe Edith Piaf, dar face trimitere şi la rolul pe care Lady Gaga l-a făcut în pelicula “A Star Is Born’, pentru care a fost nominalizată la Premiile Oscar.

Artista în vârstă de 32 de ani a ales să-şi tatueze un trandafir pe tot spatele, dar şi titlul unui cântec celebru, “La vie en rose”. Cântat de Edith Piaf , acesta este adorat de Lady Gaga, care îl cântă ori de câte ori are ocazia, inclusiv în “A Star Is Born”.

Lady Gaga le-a dezvăluit acest tatuaj celor 33 de milioane de fani chiar de Valentine’s Day, zi pe care şi-a dorit să o sărbătorească într-un mod special.

După ce Bradley Cooper a distribuit-o în filmul “A Star Is Born”, Lady Gaga are parte cu adevărat de “une vie en rose”. Cooper a ştiut că Lady Gaga este exact artista pe care o caută când a auzit-o în 2015 cântând “La vie en rose” la ceremonia Premiilor Grammy.

Mai tâziu, avea să-i ofere ocazia să interpreteze din nou celebra melodie în “A Star Is Born”, filmul cu care au dat lovitura anul acesta. Nominalizat la cele mai importante premii, acesta s-a dovedit şi un succes de casă, cu încasări de peste 400 de milioane de dolari.