Magic News

Ce îi scria Johnny Cash lui June Carter în cea mai frumoasă scrisoare de dragoste din toate timpurile

Supranumit “bărbatul în negru”, Johnny Cash a fost unul dintre cei mai mari cântăreţi de muzică country, cu peste 90 de milioane de albume vândute.

Era căsătorit când a întâlnit-o pe June Carter, o cântăreaţă dintr-o familie celebră de artişti country, iar între cei doi a început o fascinantă poveste de iubire, care a fost ecranizată în pelicula “Walk the Line” (2005).

După ce Johnny a divorţat de Vivian Liberto, soţia lui, nimic nu a mai stat în calea iubirii lor, iar artistul avea să o ceară de mai multe ori în căsătorie până când ea să accepte. June avea să spună “Da” când Johnny a întrebat-o daca vrea să se mărite cu el în faţa a 7000 de spectatori, în timpul unui concert în Canada.  

Cei doi s-au căsătorit în 1968 şi nimic nu avea să îi mai despartă mai bine de 30 de ani. June avea să moară în mai 2003, iar Johnny a urmat-o 3 luni mai târziu, aşa cum se întâmplă adesea în cazul cuplurilor care trăiesc o iubire magică.

Când lumea şi-a îndreptat privirea către o scrisoare de dragoste trimisă de artist soţiei lui, cu ocazia zilei ei de naştere, a descoperit că în spatele vedetei stătea un om de o sensibilitate extraordinară.

El îi spunea în acea scrisoare: „Mi se întâmplă câteodată, cum ar fi astăzi, să mă gândesc cât de norocos sunt să-mi trăiesc viaţa cu cea mai impresionantă femeie pe care am întâlnit-o vreodată. Continui să mă fascinezi şi să mă inspiri. Îmi influenţezi viaţa în bine. Eşti obiectul dorinţelor mele, motivul principal al existenţei mele pe pământ. Te iubesc foarte mult.”

Scrisoarea i-a fost trimisă de Johnny lui June în 1994, când ea împlinea 65 de ani şi a fost declarată cea mai frumoasă scrisoare de dragoste din toate timpurile.

Pasiunea arzătoare care era între ei fusese deja transpusă de cei doi îndrăgostiţi în hit-ul „Ring of Fire“, care în 1963 se situa în fruntea topurilor de muzică country.