Magic News

La 69 de ani, Richard Gere este tată pentru a doua oară

Richard Gere (69 de ani) şi Alejandra Silva (35 de ani), soţia lui, au devenit în urmă cu câteva zile părinţii unui băieţel, potrivit informaţiilor apărute în revista spaniolă Hola!

Cuplul a păstrat discreţia asupra acestui moment atât de special, asa cum a făcut pe tot parcursul sarcinii Alejandrei, si tot ce se ştie pentru moment este că bebeluşul a venit pe lume la New York, acolo unde familia locuieşte.

Actorul în vârstă de 69 de ani are are un fiu, Homer James, în vârstă de 19 ani, în timp ce Alejandra este şi ea mama unui baiat, Albert, în vârstă de 8 ani.

Richard Gere şi Alejandra Silva sunt împreună de 4 ani, cei doi căsătorindu-se în 2018.

 “Am găsit viaţa liniştită şi fericită pe care am căutat-o mereu”, a declarat actorul în tr-un interviu, descriindu-se drept “omul cel mai norocos din lume”.

“Cum aş putea să nu fiu? Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, inteligentă, sensibilă, angajată să-i ajute pe oameni, care este distractivă, răbdătoare, care ştie să ierte, care este un mare bucătar - face cele mai bune salate din lume! Alejandra meditează, este vegetariană, o mamă grozavă, are atingerea unui înger... şi este si din Spania: ţara regilor și a reginelor, a lui Cervantes şi a lui Buñuel ... Nu îţi poţi dori mai mult decât atât."

“Richard este eroul din viaţa mea. Eram un pic pierdută, departe de lumină, şi când l-am întâlnit viaţa mea a capătat un sens. Am avut impresia că cineva mi-a întins o mână şi mi-a arătat drumul drept.”, a spus şi Alejandra.