Magic News

Cum a reacţionat Lady Gaga după ce a aflat că este nominalizată la Premiile Oscar

Lady Gaga a fost nominalizată la Premiile Oscar 2019, artista concurând la categoria Cea mai bună actriţă într-un rol principal şi Cel mai bun cântec original.

Lady Gaga a convins cu rolul Ally din musicalul “A Star Is Born”, regizat de Bradley Cooper, film care are 8 nominalizări la gala Oscar. Melodia “Shallow” pe care o cântă alături de Bradley Cooper a devenit rapid un hit, fiind acum nominalizată la Oscar.

“Nu am ştiut absolut nimic despre acest lucru. Am început să plâng”, a declarat ea după ce si-a sunat managerul şi a aflat că a fost nominalizată la cele mai importante premii din cariera sa.

Artista a primit imediat numeroase felicitări, inclusiv de la Tony Bennett, cu care colaborează.

„Dragă Lady - Am știut dintotdeauna că poți face orice la cel mai înalt nivel al artelor. Felicitări pentru nominalizările la Oscar! Cu dragoste, Tony”, a scris cântăreţul de jazz.

Dacă “Shallow” are şanse mari să câştige premiul pentru Cel mai bun cântec original, Lady Gaga are o rivală de temut la categoria Cea mai bună acriţă într-un rol principal. Este vorba despre actriţa Glenn Close, nominalizată pentru rolul din “The Wife”. Recent, la Critics’ Choice Awards, cele două şi-au împărţit marele premiu.