Magic News

Lady Gaga a renunţat la o super petrecere pentru a sta lângă iapa ei aflată pe moarte

Lady Gaga nu şi-a dorit să participle la perecerea de după decernarea Premiilor Critics’Choice Awards, preferând să fie alături de Arabella, iapa ei, aflată pe moarte.

În weekend, artista a câştigat Premiul pentru Cea mai bună actriţă pentru prestaţia din filmul “A Star Is Born”, precum şi Premiul pentru Cel mai bun cântec, acordat pentru melodia “Shallow”, însă bucuria i-a fost umbrită de vestea că iapa ei preferată nu mai are mult de trăit.

Într-o postare extrem de emoţionantă pe Instagram, Lady Gaga a dezvăuit cât de mult a însemnat acest animal în viaţa ei, numind-o pe Arabella, “îngerul ei”.

“Mă simt onorată şi binecuvântată să câştig ambele premii, şi cel pentru cel mai bun cântec şi cel pentru cea mai bună actriţă, împreună cu Glenn Close, în seara aceasta. Inima îmi bate cu mândrie. Dar mă întristează să spun că, imediat după spectacol, am aflat că draga mea Arabella, îngerul meu, moare”, a scris artista pe Instagram.  

“Mă grăbesc acum să îi spun la revedere. Numele ei înseamnă «rugăciune ascultată». A fost un cal minunat. Sufletele noastre erau contopite. Când o durea ceva, simţeam şi eu. Nu voi uita niciodată momentele pe care le-am trăit împreună. Lungi plimbări împreună, galopând prin canioane. Cum îi dădeam fursecuri. Va rămâne pentru totdeauna o parte din mine. Sunt atât de tristă. Dar îmi doresc să se termine durerea ta şi porţile raiului să ţi se deschidă. Te iubesc. Fată, unde crezi că te duci?", a continuat ea.