Magic News

Motivul pentru care Lady Gaga şi-a cerut scuze – “Îmi pare rău că nu am vorbit mai devreme”

După recentele acuzaţii de abuz sexual aduse artistului R. Kelly, Lady Gaga şi-a cerut scuze pentru colaborarea cu acesta, anunţând că nu va mai lucre cu el.

Cântăreaţa a promis că va scoate melodia “Do What U Wan” (With My Body) de pe iTunes şi de pe alte platforme de streaming şi îl condamnă pe celebrul interpret R&B pentru tot ce a făcut.

Lady Gaga le susţine în proporţie de 1000% pe femeile care au povestit cum au fost manipulate, controlate şi abuzate sexual de artist, care neagă însă aceste acuzaţii.

Ea însăşi o victimă a agresiunii sexuale, Lady Gaga a lucrat cu R.Kelly în 2013 când se afla într-o “perioadă întunecată a vieţii.” Era vremea în care artista miza pe un comportament provocator “pentru că eram încă furioasă şi nu procesasem încă trauma care avusese loc în viaţa mea”. Însuşi titlul piesei dovedeşte cât de rău se simţea artista atunci şi “cât de ciudat funcţiona mintea mea atunci.”

“Îmi pare rău, atât pentru judecata mea slabă de când eram tânără cât şi pentru faptul că nu am vorbit mai devreme.”, a spus ea.

Lady Gaga traversează acum o perioadă extrem de frumoasă atât în plan profesional cât si personal. Artista a câştigat Premiul Globul de Aur pentru melodia “Shallow” de pe coloana sonoră a filmului “A Star Is Born”, în care joacă alături de Bradley Cooper şi are şanse mare şi la Premiul Oscar. Iar alături de logodnicul ei, Christian Carino şi-a regăsit echilbrul şi puterea de a zâmbi.