Magic News

Lady Gaga, premiată la National Board of Review Awards

După ce a pierdut premiul pentru Cea mai bună actriţă la Globurile de Aur în faţa lui Glenn Close, Lady Gaga şi-a trecut în palmares acest premiu la National Board of Review Awards, eveniment care a avut loc la hotelul Cipriani din New York.

Sezonul marilor premii a început la Hollywood, iar Lady Gaga este una dintre favoritele acestui an datorită rolului pe care l-a făcut în pelicula “A Star Is Born”, în care joacă alături de Bradley Cooper.

După o apariţie spectaculoasă la Globurile de Aur unde a purtat o rochie Valentino, la National Board of Review Awards, Lady Gaga a apărut într-o rochie neagră, sexy, o creaţie Ralph Lauren, care i-a pus în evidenţă picioarele.

Ca accesoriu ea a ales nişte pene negre şi aurii cu care s-a jucat în faţa aparatelor de fotografiat. Şi dacă pe covorul roşu, Gaga a fost singură, la petrecerea care a urmat, câtntăreaţa a avut-o alături pe mama ei, Cynthia Germanotta.

Nu doar Lady Gaga a fost printre câştigătorii serii, pe listă aflându-se şi Bradley Cooper, recompensat cu premiul pentru Cel mai bun regizor.