Magic News

Lady Gaga, noapte de vis la Globurile de Aur 2019. Premiul pentru Cel mai bun cântec original pentru “Shallow”

Lady Gaga s-a aflat în centrul atenţiei la cea de-a 76-a ediţie a Premiilor Globul de Aur, la care filmul “a Star Is Born”, în care joacă alături de Bradley Cooper avea mai multe nominalizări.

Artista a impresionat înca de la aparitia sa pe covorul rosu într-o rochie bleu semnată de Casa Valentino, un omagiu adus lui Judy Garland care a avut o astfel de ţinută în versunea din 1954 a filmului “A Star îs Born”. Rochia a fost accesorizată cu bijuterii de 5 milioane de dolari de la Tiffany&Co, iar Lady Gaga le-a eclipsat practic pe multe femei celebre.

A venit apoi momentul anunţării câştigătorilor, iar melodia“Shallow”, interpretată de Gaga şi Bradley Cooper a primit trofeul pentru Cel mai bun cântec  original. “Bradley Cooper, te iubesc”, a declarat cântăreaţa, care le-a mulţumit, de asemenea, lui Mark Ronson, Andrew Wyatt şi Anthony Rossomando care au susţinut-o.

Este al doilea Glob de Aur obţinut de Lady Gaga, recompensată cu acest trofeu şi în 2016 pentru rolul din “American Horror Story”.

Lady Gaga a pierdut însă premiul pentru Cea mai buna actriţă într-o dramă, în faţa unei adevarate legende de la Hollywood, actriţa Glenn Close, care a câştigat pentru rolul din “The Wife”.