Magic News

Rami Malek, câştigător al Globului de Aur, a confirmat relaţia cu Lucy Boynton, iubita lui din “Bohemian Rhapsody”

“Bohemian Rhapsody”, filmul în care Rami Malek îl interpretează pe Fredie Mercury , i-a adus actorului cele mai mari importante realizări de până acum.

Actorul cu origini egiptene în vârstă de 37 de ani a câştigat Premiul Globul de Aur pentru prestaţia sa, confirmand astfel aşteptările, iar în urmă cu câteva zile el a dezvăluit că Lucy Boynton, iubita lui din film, este şi iubita lui din viaţa reală.

“Bohemian Rhapsody” i-a schimbat astfel viaţa radical lui Rami Malek, care a făcut un rol mare şi şi-a găsit în acelaşi timp şi iubirea.

Actorul a confirmat relaţia cu interpreta lui Mary, marea iubire a lui Freddie, în timpu unui discurs ţinut la Palm Springs Festival. “Sunt foarte onorat să fiu aici, mulţumesc Palm Springs Film Festival. Este un privilegiu… Mulţumesc Lucy Boynton… Ai fost aliata, confidenta, dragostea mea. Mulţumesc mult.”

Iar la ceremonia Globurile de Aur, cei doi îndrăgostiţi au apărut împreună şi s-au bucurat enorm pentru trofeul câştigat de Rami.

Sezonul marilor premii abia a început la Hollywood, iar filmul “Bohemian Rhapsody” şi Rami Malek vor mai obţine, cu siguranţă, şi alte premii. Rămâne de vazut dacă pelicula şi actorul vor confirma şi la Gala Premiilor Oscar de la sfqrşitul lunii februarie.