Magic News

La 51 de ani, Ştefan Bănică va deveni tată a treia oară. Cum a dat vestea!

Chiar înainte de Sărbători, Ştefan Bănică a anunţat că va deveni tată a treia oară, soţia lui, Lavinia Pârva, fiind însărcinată cu primul copil al cuplului.

Artistul a dat vestea în acest weekend pe scenă, în cadrul concertelor de Crăciun pe care le-a susţinut la Sala Palatului.

Ştefan Bănică i-a spus “La mulţi ani” fetiţei lui Violeta, care a împlinit 11 ani, iar momentul a fost unul cu totul special, după ce colegii lui şi publicul au aflat că familia artstului se va mări anul viitor.

"Doamenelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară''.

Invitat în urmă cu puţin timp la Magic Start, Ştefan Bănică a povestit cum va arăta anul acesta Crăciunul în familia lui, dezvăluind că de Sărbători Lavinia împodobeşte bradul împreună cu Violeta şi Radu, cei doi copii ai artistului, iar familia ascultă melodia ei, “E Sărbătoare, e Crăciun”.

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva s-au căsătorit civil în 2017, după o relaţie de 6 ani, iar zvonurile legate de sarcina Lavinei au tot circulat în ultima perioadă.

Ştefan Bănică are o fetiţa, Violeta, din căsătoria cu Andreea Marin şi un băiat, Radu Ştefan, de 17 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu.