Magic News

Celebrităţi care au murit în 2018

2018 a fost anul în care numeroase celebrităţi au părăsit scena, lăsând multă durere în sufletele celor dragi şi ale fanilor.

Lumea muzicii a pierdut mai multe voci de referinţă, printre acestea aflându-se  aristele Aretha Franklin, “Regina muzicii soul”, care a murit la 76 de ani din cauza cancerului, Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, care a încetat din viaţă la vârsta de 46 de ani, dar şi Charles Aznavour, un adevărat simbol al muzicii franceze, mort la 94 de ani.  

Cinematografia este şi ea mai săracă după ce Stan Lee, creatorul lui Spider Man şi Hulk s-a stins din viaţă, la fel ca şi îndrăgitul actor Burt Reynolds.

George H.W. Bush, cel de-al 41-lea peşedinte american, a murit la 8 luni distanţă după ce a pierdut-o pe Barbara, soţia lui, cei doi având o poveste impresionantă de iubire, pe care au scris-o extrem de frumos pe parcursul a 73 de ani.

Celebrul Chef Anthony Bourdain, un scriitor sclipitor şi un chef extrem de talentat, realizator al emisiunii “No Reservation” a murit la vârsta de 61 de ani, fiind vorba despre o sinucidere. Şi designerul Kate Spade, în vârstă de 55 de ani a ales să încheie socotelile cu viaţa mai repede, aceasta sinucigându-se în apartamentul său din New York.

Pe lista celebrităţilor care s-au sinucis se afla şi Avicii, celebrul DJ suedez, găsit mort în oraşul Muscat din Oman. “Nu mai putea continua. El voia pacea. Tim nu a fost făcut să fie maşinăria care ajunsese, el era un tip sensibil care și-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor.”, a scris familia artistului într-o scrisoare emoţionantă.