Magic News

Kevin Hart va fi gazda celei de-a 91-a Gale a Premiilor Oscar

Actorul Kevin Hart a primit extrem de fericit propunerea de a fi gazda Galei Oscar, care se va desfăşura în februarie 2019, acesta fiind cel mai aşteptat şi urmărit eveniment din cinematografie.

“Sunt atât de fericit să vă anunţ că a venit ziua în care să găzduiesc Oscarurile”, a scris Hart, iar Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice l-a salutat, transmiţându-i: “Bine ai venit în familie”.

Kevin Hart preia ştafeta de la Jimmy Kimmel, care a prezentat ceremonia în 2017 şi 2018, şi este unul dinte puţinii afro-americani care au primit această onoare, după Chris Rock, Whoopi Goldberg şi Sammy Davis Jr.

Alegerea lui Kevin Hart nu este întâmplătoare, Academia încercând să creeze diversitate după ce a fost acuzată de slaba reprezentare a minorităţilor şi taxată în urma cu 3 ani prin hashtag-ul #OscarsSoWhite.

În vârstă de 39 de ani, Hart, aflat în distribuţia filmului “Jumanji”, a recunoscut că acesta a fost una dintre dorinţele sale, care iată că acum se împlineşte.

Kevin Hart preia această misiune într-un moment în care audienţa ceremoniei este în continuă scădere. În 2018 gala a fost urmărită de 26,5 milioane de spectator, în timp ce în 2014 s-au înregistrat 43 de milioane de telespectatori.

Ceremonia programată pe 24 februarie nu va depăşi 3 ore, iar premiile tehnice vor fi anunţate în pauzele publicitare.