Magic News

Crăciunul în familia regală britanică. Unde petrec anul acesta sărbătoarea Prinţii William şi Harry şi soţiile lor

Ducii de Cambridge vor petrece anul acesta sărbătorile de iarnă alături de Ducii de Sussex, în ciuda zvonurilor din ultima perioadă privind neînţelegerile care ar exista între cele două familii.

Prinţul William, Kate Middleton si cei 3 copii ai lor vor sărbători Crăciunul la Sandrigham, alături de Regină şi de Harry şi Meghan, deşi ar fi putut refuza pentru a merge la Bucklebury, reşedinţa familiei lui Kate.

Anul acesta toată familia regală se va afla însă la Norfolk, la reşedinţa Reginei de la Sandrigham pentru a încerca să ofere imaginea unei familii unite.

Va fi al doilea Crăciun în familia regală britanică pentru Meghan Markle, iar mama ei, Doria, i s-ar putea alătura.

Presa britanică a scris în ultima vreme că relaţiile s-au răcit între cele două familii, Harry reproşându-le lui William şi Kate ca nu au primit-o bine în familie pe Meghan. Pe de altă parte, Kate ar fi avut mai multe întâlniri cu Meghan pentru a-i oferi sfaturi legate de regulile care există în familia regală britanică, însă fosta actriţa nu ar fi ţinut cont de ele.

Dincolo de aceste zvonuri, un lucru este sigur: la începutul anului Harry şi Meghan vor părăsi Palatul Kensington şi se vor muta la Windsor în aşteptarea venirii pe lume a primului lor copil. Meghan ar fi motivul mutării, Ducesa de Sussex fiind capricioasă, obişnuită să fie în centrul atenţiei şi extrem de dură cu angajaţii. Iar Harry îi face mereu pe plac, el decretând că tot ce vrea Meghan, primeşte.